Virtualizáció

Szerverei üzemeltetését bízza szakemberre!
A GREND System Kft vállalja szervereinek helyszíni és távfelügyeletét akár 24 órában is a hét és az év minden napján!

Kérje ajánlatunkat

JOGNYILATKOZAT

A www.grendsystem.hu weboldal felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, az ezen oldalakon látható formában a GREND System Kft kizárólagos tulajdonát képezik.

Az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, forráskódja szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldal szerzői és szomszédos jogainak jogtulajdonosa a GREND System Kft. A jogtulajdonos írásos engedélye nélkül az oldal forráskódjának és egyéb részeinek másolása, módosítása, további felhasználása szigorúan tilos!

A szerzői jogok megsértése polgári- és büntetőjogi felelősségre vonással jár!

A www.grendsystem.hu főoldalára mutató linket bárki, elhelyezhet saját felületén, link oldalakon és egyéb, témába vágó /releváns/ weboldalon. Belső oldalakra mutató linkek csak úgy helyezhetők el hivatkozó webhelyeken és dokumentumokban, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak.

Tilos linket úgy elhelyezni, hogy a www.grendsystem.hu oldal valamely más oldal részeként jelenjen meg.

Az oldalon közzétett ismertető leírások, technikai adatok tájékoztató jellegűek, az esetleges pontatlanságokért felelősséget nem vállalunk. Az weboldalon szereplő árak és akciók (akciós ajánlatok) nem minősülnek konkrét ajánlattételnek. Konkrét ajánlatokat személyesen vagy e-mailes és telefonos megkeresésekre áll módunkban adni.

A GREND System Kft a vonatkozó jogszabályok tiszteletben tartásával vállalja, hogy partnerei számára reklámüzenetet, hírlevelet csak a partnerek előzetes belegyezésével küld, és mindig biztosítja a szolgáltatás megszüntetésének lehetőségét.